Dressuurruiter en springruiter gezocht

email

Gezocht jongen of ouderen paarden.

Dressuurruiter en springruiter gezocht Gezocht jongen of ouderen paarden.
Kenmerken
Land: Nederland 
Door:KayleedeJong
Bedrijfsnaam:Yaccaranda Arabians
Plaats:Warder
Geplaatst op:29-10-2016
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Heeey, Ik ben Kaylee ik ben 18 jaar.
Ik ben opzoek naar jongen of ouderen paarden die of verder opgeleid moeten worden of zadelmak gemaakt moeten worden en dan verder opgeleid tot een hoog niveau.

Ik ben al vroeg begonnen met rijden aangezien ik geboren ben op de fokkerij van mijn ouders.
Dat ik 4 was had ik mijn eigen schetland pony waar ik op heb leren rijden en waar ik thuis altijd van alles mee deed.
toen ik 6 werd kreeg ik mijn eerste echte c pony Pampa star waar mee ik veel dingen heb gedaan zoals springen en dressuur ik begon natuurlijk onderaan en ben daarna uit gegroeid tot de M dressuur start klaar. met springen kwam ik tot de L aangezien mijn pony dressuur leuker vond.
Daarna kreeg ik Golden Dancer, die ik zelf met de hulp van mijn ouders en instructeur heb zadelmak gemaakt en door gereden heb tot de Z2. Dancer was zeker geen makkelijke pony dus ik heb hard gewerkt om in de Z te komen, verder heb ik nog ponys gereden op spring niveau en dressuur voor Dressuurstal Hertenhof in de noord beemster.
daarna kreeg ik mijn eerste paard Hiphop die ik voor een eigenaar mocht rijden hiphop kon nog niks dat hij hier kwam en hij is nu L1 dressuur. daarna kreeg ik mijn springpaard waar mee ik gesprongen hebt maar hij is voor de verkoop.

Dus zoekt u een ervaren rustige hardwerkende ruiter die wel tegenbetaling wilt rijden dan bent u bij mij aan het juiste adres.
wij beschikken hier over 2 paddocks,land,een buitenbak,spuitplaats,solarium,buitenstal,binnenstal. het liefst rij ik de paarden hier thuis en lijd ik ze ook hier op omdat ik ook nog op school zit dus ik eigenlijk geen tijd heb om ergens heen te rijden.
Als u vind dat ik geschikt ben voor u paard dan hoor ik graag van u en wil ik graag in gesprek met u over u idee.
Groetjes Kaylee de Jong.