Welkom

Welkom op de website voor Paarden, Pony's, equine producten- en services! Op deze website kunt u eenvoudig advertenties van paarden, pony's equine producten- en services vinden en of plaatsen. Maak eerst uw gratis account aan om te beginnen. Het team van Horsetransfer wenst u veel succes bij vinden en plaatsen van uw topadvertentie.

Bedrijven/stallen

Ontdek de ongekende bereikbaarheid van uw doelgroep door het plaatsen van een advertentie op Horsetransfer.nl.

U kunt op Horsetransfer.nl een exclusieve overeenkomst afsluiten om duizenden van uw doelgroep te bereiken. Wilt u vanaf nu uw doelgroep gericht en specifiek op de hoogte brengen van uw producten en services? Kies dan voor een vaste advertentie op Horsetransfer.nl en krijg Horsetransfer premium inclusief de mogelijkheid om video's, foto's en een uitgebreide beschrijving te uploaden. Maak daarom een gratis account aan, plaats uw advertentie(s) en Horsetransfer zorgt ervoor dat uw doelgroep u gemakkelijk vindt.

Over Horsetransfer

Missie
Horsetransfer biedt een uitgebreide webcommunity waarin alles te vinden is op het gebied van paarden, ponys equine producten en services. Horsetransfer biedt elke equestrian en equine organisatie de mogelijkheid om advertenties en informatie te adverteren. Op deze manier creëert Horsetransfer een netwerk tussen mens, organisatie en paard.

Contact
Voor al uw vragen, opmerkingen en klachten kunt u contact opnemen via onderstaand e-mailadres:

info@horsetransfer.eu

KvK nummer 53841867
BTW nummer NL172106825B01

Veiligheid op Horsetransfer
Het merendeel van de mensen en organisaties welke actief zijn op Horsetransfer handelen met de juiste bedoelingen en zijn betrouwbaar. Ben desondanks voorzichtig en houd de volgende regels in acht.

  1. Handel in persoon: Probeer erachter te komen met wie u zaken doet. (telefoonnummers/adres/referenties)
  2. Laat uw gezonde verstand spreken en vertrouw op uw gevoel: als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.
  3. Gebruik bij transacties met onbekenden geen betaalmethoden als Western Union Bank, MoneyGram en cheques.